Medarbejdere

Et meningsfyldt arbejdsliv

Vi har ni beboere hos Fonden Huset Scheving, og ønsker ikke at blive større. Et lille sted passer perfekt til vores målgruppe. Vi er derfor omkring 43 ansatte – med forskellig baggrund men med det samme menneskesyn og nysgerrighed for autisme. Vi vil gøre en forskel for vores beboere. Vi er til for dem – ikke omvendt. Det kræver stort ansvar at have sin arbejdsdag midt i vores beboeres hjem. Men det giver også et meningsfyldt arbejdsliv med mulighed for at handle og gøre en forskel.

Mangfoldighed i faggrupperne

Som medarbejder hos Fonden Huset Scheving skal man ønske at arbejde ud fra den tanke – og ud fra vores værdier: Faglighed, trivsel og udvikling. Man skal have eller ønske at opnå en meget høj grad af autismefaglighed. Vi elsker mangfoldighed og har mange vidt forskellige mennesker med hver deres faglige baggrund ansat. Det giver meget til både beboerne og medarbejdergruppen, at vi kommer med forskellige tilgange til livet. Det sikrer, at vi ikke bliver ”husblinde” og giver en god dynamik i huset.

Stort kursusbudget og kort beslutningsvej

Er man interesseret i feltet autisme, har man hos os mulighed for at blive faglig dygtig. Vi har et stort kursusbudget, hvor kurserne er tilrettelagt til de mennesker, vi arbejder med. Vi vil have en stor faglig viden inden for autisme, så vi kan støtte vores beboere så godt som muligt. Kurserne holder vi oftest internt, fordi vi ved, at når mange kollegaer får den samme viden, er implementeringen nemmere. Samtidig er beslutningsvejen i vores selvejende tilbud kort, så man har som medarbejder alle muligheder for at få indflydelse.

null

Historien

Læs mere her

null

Ledelsen

Læs mere her

null

Bestyrelsen

Læs mere her

null

Samarbejds-partnere

Læs mere her

”Huset Scheving er et dejligt sted at være ansat. Jeg har nogle skønne kolleger, og jeg nyder, når vi sammen fordyber os i den tværfaglige sparring og planlægning af arbejdet med den enkelte beboer. Jeg værdsætter, at jeg har tid til at fordybe mig i pædagogiske projekter, hvormed jeg kan højne trivsel, forudsigelighed og glæde i en autismevenlig hverdag for den enkelte beboer. I det daglige pædagogiske arbejde er jeg særligt glad for, at vi i Huset Scheving altid har kvalitet og udvikling for øje, det betyder meget for mig at arbejde et sted, hvor jeg har mulighed for at udvikle mine egne faglige kompetencer.”

– Mai Groth Sorgenfrei

”Huset Scheving er et dejligt sted at arbejde. Det ligger midt i naturen i det midtjyske – og alligevel tæt på indkøb, så det er nemt og bekvemt for beboerne. Ledelsen har skabt et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor man får lov til at udfolde sig og der altid er forståelse for det, man kommer med. Ledelsen er altid tæt på og kan hurtigt tage beslutning, når der er behov for det. Samtidig har man stor medindflydelse og der er kort vej til ledelsen. Huset Scheving har en høj faglighed inden for autisme og ledelsen er utrolig dedikeret til beboerne og har stor interesse i at medarbejderne har det bedst muligt. Den medmenneskelighed gennemsyrer alt. Her bliver beboerne behandlet godt i et hjemligt miljø, og der er god normering og tid til både arbejdsopgaver og nærvær. Tid til aktiviteter, der giver mening – lige fra bål, dyrepasning og svømning til at passe have og bowle. Her føler jeg, at mine kompetencer som pædagog for alvor kommer i spil, når dagligdagen ikke bare handler om tøj, mad og piller.”

– Kirsten Christensen

”Huset Scheving er et sted, hvor man kan udvikle sig fagligt meget hurtigt. Her får man frihed under ansvar, men man står aldrig alene. Jeg har dygtige kolleger og to ledere, der er meget lyttende og forstående. Vi har personalemøder, hvor alle kan byde ind og hvor man får mange gode input fra andre. Det bliver samtidig underbygget af, at de helt store navne inden for vores felt kommer og holder oplæg. Det er meget givende, og man kan hurtigt gå fra teori til handling, når man står i situationerne dagen efter. Huset Scheving er sat i verden for at kunne rumme mennesker med særlige behov. Det giver et rummeligt miljø og en særlig tankegang i personalegruppen og ledelsen, hvor man har lov til at være sig selv – præcis som man er – og hvor man møder stor opbakning til og forståelse for de udfordringer, men eventuelt selv kommer med.”

– Kristian Petersen

Se også

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om Fonden Huset Scheving, så kontakt os helt
uforpligtende på telefon (+45) 93 88 40 75 eller mail kontakt@husetscheving.dk. Du kan også bruge formularen på kontakt siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

(+45) 93 88 40 75
kontakt@husetscheving.dk