Ledelsen

Husets ledelse

Lars Nørgaard – Forstander

Lars er uddannet pædagog og har i en årrække arbejdet inden for blandt andet autismetilbud. Han var i en årrække souschef i Huset Scheving, inden han i 2022 tiltrådte som leder. Lars var en af de tre grundlæggere af Fonden Huset Scheving.

Kontakt:

(+45) 93 88 04 35
lars@husetscheving.dk

”Jeg er en af de få heldige, der har været i Huset Scheving allerede, inden det rigtigt startede. Huset Scheving kom ud af en tanke om, at vi ville gøre det bedre, være grundigere, gøre os mere umage og være mere omhyggelige i vores arbejde med mennesker med autisme. Vi ville ikke nødvendigvis måle os med andre, men altid bestræbe os på at gøre vores arbejde bedre dag for dag og tænke det at gøre sig umage som en proces. Fra vi startede og indtil nu er det tydeligt at se, at denne proces er blevet en fuldstændig integreret del af det at arbejde i huset Scheving. Som udgangspunkt gør alle i Huset Scheving sig umage i deres arbejde, og bestræber sig altid på at tilpasse tilgang og materialer til situationen. Det levendegør pædagogikken og tillader at lave fejl, som man kan tage ved lære af. Hvor der er proces, laves der altid fejl – og så længe fejl bliver betragtet som det de er, og der ikke tillægges skyld og skam, er fejl fantastiske, for dem lærer vi af.
For mig som menneske har beboerne i Huset Scheving altid været det, der har interesseret mig. Min indgangsvinkel er ikke at fokusere på diagnoser i sig selv, men det at blive klog på diagnosen muliggør, at jeg bedre kan forstå hver enkel af vores ni beboere. At arbejde i Huset Scheving er en livsstil og Huset Scheving er for mig at betragte som en ekstra familie.”

– Lars Nørgaard

Mette Sommer – Viceforstander

Mette er uddannet lærer og har adskillige års erfaring i arbejdet omkring mennesker med autisme. Mette har inden ansættelsen i Huset Scheving i en årrække været ansat på Valdemarskolen i Herning. Her har hun tilegnet sig massiv viden på området. Hun er meget dygtig til at lære fra sig, og er ansat for at sikre den højeste faglighed inden for området. Mette er desuden tilknyttet Midtby Psykologerne som specialist på VISO-teamet.

Kontakt:

(+45) 25 13 04 35
mette@husetscheving.dk

”Det er så fedt at være et sted, hvor det er det enkelte menneske, der er i centrum! Det er ikke bare noget, vi siger – det er noget vi gør. Og som medarbejdere har vi mulighed for at handle på det og sætter fokus på beboeren. Vi kan få alle i spil; foruden beboeren også forældre, specialister og fagfolk – og sammen kan vi handle på det, vi ser. På den måde kan vi virkelig være med til at gøre en forskel. Det gør arbejdet utroligt meningsfuldt. Jeg er glad hver morgen, når jeg skal på arbejde.”

– Mette Sommer

null

Historien

Læs mere her

null

Medarbejdere

Læs mere her

null

Bestyrelsen

Læs mere her

null

Samarbejds-partnere

Læs mere her

Se også

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om Fonden Huset Scheving, så kontakt os helt
uforpligtende på telefon (+45) 93 88 40 75 eller mail kontakt@husetscheving.dk. Du kan også bruge formularen på kontakt siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

(+45) 93 88 40 75
kontakt@husetscheving.dk