Dagtilbud

At gøre noget meningsfyldt

Hos Fonden Huset Scheving mener vi, det er vigtigt, at man som menneske har noget at stå op til. Noget der er meningsfuldt, noget som man har lyst til – og måske nogen, der har brug for os. Beboerne hos Fonden Huset har derfor tilbud om en række aktiviteter dagen igennem, ligesom de har mulighed for at deltage i dagtilbuddet fra kl. 8.30-12.00 alle hverdage i et struktureret og visuelt støttende arbejdsmiljø, der tager afsæt i den enkelte beboers ressourcer og interesser. Og altid ud fra den enkeltes dagsform – i henhold til vores værdier: faglighed, trivsel og udvikling.

Nogen der har brug for dig

Fonden Huset Scheving har husdyr. Vi har ponyer, minigrise, høns og en besøgshund – og blandt beboerne er hjælp til pasningen af dyrene altid en populær aktivitet. Det giver en god fornemmelse for alle – også vores beboere – når andre er afhængige af os. Det er det, vi vokser med – og de opgaver som giver mening.

Det skal give mening

Vi tror ikke på ”one size fits all” og tager udgangspunkt i den enkelte beboer, og det der giver mening for ham eller hende. Beboerne får tilbudt aktiviteter lige fra kreative sysler og håndværksmæssige hobbies til motion, udflugter og fysioterapi. Vores aktiviteter følger årets gang og kan variere fra at plukke og moste vores egne æbler, bage eller at passe urtehaven til at pynte op til jul, vande blomster, lave mad eller muge ud ved dyrene. Vi planlægger og arbejder altid ud fra den enkelte beboers muligheder, interesser og potentiale.

”Vi føler virkelig vores søn er i trygge hænder hos Huset Scheving. Personalet møder ham lige, hvor han er, og giver ham udfordringer, der passer til hans potentiale. Vi føler en ekstrem lettelse over, vi ikke står alene med vores søns trivsel. Vores søn har været på en helt ekstrem positiv udviklingsrejse, siden han er kommet til Huset Scheving. Vi kan mærke, at de virkelig VIL vores søn – både i op og ned ture. Det er vi dybt taknemmelige over!”

– Mor til en beboer

”Tingene fungerer bare og jeg er glad er for at bo her.”

– En beboer

”Jeg synes, det er rart, at der ikke bor så mange her. Her er ro. Her får jeg den hjælp, jeg behøver og samtidig bestemmer jeg selv over mit liv. Siden jeg er kommet her, har jeg fået hjælp til at få et arbejde et par timer om ugen i en børnehave. Det er jeg rigtig glad for. Her er dejligt at bo, og vi
har en masse søde dyr. Jeg er også rigtigt glad for alle “pædagokkerne”, hi, hi!”

– En beboer

Se også

null

Botilbud

Læs mere her

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om Fonden Huset Scheving, så kontakt os helt
uforpligtende på telefon (+45) 93 88 40 75 eller mail kontakt@husetscheving.dk. Du kan også bruge formularen på kontakt siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

(+45) 93 88 40 75
kontakt@husetscheving.dk