Bestyrelsen

Mød vores bestyrelse

Fonden Huset Scheving er et privat fondsejet døgntilbud. Det betyder at vores bestyrelse er øverste ansvarlige instans i vores organisation og i forhold til vores værdier. De har kompetencen til at ansætte og afskedige ledelsen.

Peter K. Nielsen (Formand)

Peter er ejer og direktør for Spektrumshop. En virksomhed, der skaber og sælger hjælpemidler til og for borgere med autismespektrum-forstyrrelser og lignende lidelser. Peter har mange års erfaring med drift og etablering af døgntilbud. Og så var han i over 20 år medlem af Landsforeningen for Autisme, hvor han en overgang desuden var næstformand.

Dorthe Hölck

Dorthe er uddannet sociolog på Aalborg universitet og har stor erfaring på autismefeltet. Hun har blandt andet været idémager og leder af opgangsfællesskabet SORAS, leder af Langagerskolens ungdomsafdeling, udviklingschef – det vil sige ansvarlig for kvaliteten i den pædagogiske indsats – på Hinnerup Kollegiet (nu specialområdet autisme). Hun har været selvstændig med Go between, og så er hun VISO-specialist på både børn og voksne med autismespektrum-forstyrrelser.

Jakob Klith Frost

Jakob er uddannet socialrådgiver og har erfaring med visitation og sagsbehandling ift. tilbuddets målgruppe. Jakob er nu selvstændig med blandet andet kurser i VUM2.0

Rikke Gade Simoni Vestermark

Rikke er viceforstander hos Havredal Praktiske Uddannelser og er uddannet socialrådgiver med forskellig efteruddannelse. Desuden har hun læst jura. Hun har igennem en årrække har haft særligt fokus på unge og voksne med autisme, ADHD og andre funktionsnedsættelser. Hun brænder for specialområdet og for at sikre den enkeltes rettigheder og har fokus på at sikre resultater med udgangspunkt i den enkeltes behov.

null

Historien

Læs mere her

null

Ledelsen

Læs mere her

null

Medarbejdere

Læs mere her

null

Samarbejds-partnere

Læs mere her

”Jeg er stolt over at stå i spidsen for Huset Scheving. De har en helt særlig ydmyghed og erkendelse af, hvad de ikke kan – som altid bliver fulgt op af en iver efter at lære det. Jeg glemmer aldrig, da jeg foreslog studietur til North Carolina for at vi kunne blive klogere på TEACCH. Det var virkelig en øjenåbner for ledelsen, at her var et helt nyt tankesæt, de skulle lære. Det har siden præget dem hele vejen igennem, når de støder på en udfordring: De analyserer i dybden, hvad det er, der går skævt og gør sig umage for at sætte sig ind i den enkelte borger. Og hver gang bliver de klogere. Derfor får Huset Scheving også beboere, som andre ikke magter – og her trives de. Lars og Mette arbejder benhårdt på at beboernes forældre skal kunne læne sig tilbage, vide at deres børn har det godt. Jeg har siddet i bestyrelsen mange forskellige steder, men i Huset Scheving bliver jeg gerne, til jeg skal bæres derfra. Det er fantastisk at opleve, hvordan de hele tiden udvikler sig og bliver ved med at ville være bedre. Jeg kommer altid glad og stolt hjem, når jeg har besøgt Huset Scheving.”

– Peter Nielsen

Se også

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om Fonden Huset Scheving, så kontakt os helt
uforpligtende på telefon (+45) 93 88 40 75 eller mail kontakt@husetscheving.dk. Du kan også bruge formularen på kontakt siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

(+45) 93 88 40 75
kontakt@husetscheving.dk